31.3.2022. 18:51
0
"Milorad Dodik je kao džuboks, čim ubaciš pare on krene da pjeva šta želiš"
Srđan Puhalo, bh. politički analitičar i psiholog, oglasio se danas na svom Twitter nalogu gdje je ponovo, u svom stilu, ismijavao člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika.

S obzirom da je danas održana sjednica Predsjedništva BiH, na kojoj su donesene mnoge odluke, te se čini da je ova državna institucija konačno profunkcionisala, moguće je da je Puhalo svoj komentar uputio upravo zbog promjene u Dodikovoj politici.

Lider SNSD-a je, ranije, parcijalno odlučivao o kojim tačkama na sjednicama Predsjedništva BiH će glasati, a nerijetko nije ni dolazio na sjednice.

Danas se to očigledno promijenilo, a Puhalo za tu promjenu ima jednostavno objašnjenje - novac.

- Milorad Dodik je kao džuboks, čim ubaciš pare on krene da pjeva šta želiš, rekao je Puhalo.


(A. Balićevac)

 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.