17.4.2022. 15:55
0
Mijatovićeva poruka: SDP će imati kandidatat za Predsjedništvo BIH, nema sukoba mene i Bećirovića
Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a reagirao je na medijske natpise vezane za kandidature za člana Predsjedništva BiH ispred SDP BiH.

"Opet oni koji žele slabljenje SDP-a pominju moje ime i pokušavaju ponovo da fabrikuju sukob mene i Denisa Bećirovića. Moram vas razočarati taj sukob ne postoji, i morate jednom shvatiti da smo i Denis i ja svesni odgovornosti koju nosimo u okviru partije i da nismo neozbiljni ljudi. Ko god bude kandidat SDP BiH za član predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda imaće moju podršku, a o tome odlučuju organi SDP BiH a ne drugi politički subjekti i druge političke kuhinje.


Prije 15 dana sam javno rekao u Republici Srpskoj sam radim do izbora na jačanju BiH i jačanju SDP BiH i Pokreta za državu, ne znam šta vam nije jasno i što čačkate mečku. Manite se mene inače ću morati da se počnem baviti vama, vašim tenderima i moralisanju po Sarajevu, a onda vam neće biti dobro vjerujte mi, znate i sami da sve znam! Živio SDP BiH i svi građani BiH, miševi mekinjari nemojte poslije da nisam upozorio", kazao je Mijatović.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.