29.4.2022. 9:16
0
Nikšić: Bećirović je najozbiljniji kandidat za člana Predsjedništva BiH, ali sva imena su još na stolu
Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić tvrdi da se vode razgovori o kandidatu opozicije za člana Predsjedništva BiH.

On očekuje da to biti kandidat svih opozicionih partija, a ne samo Trojke (SDP, Naša stranka, Narod i pravda).

“Sva imena su na stolu. Stvorena je dobra atmosfera. Trojka najbliže sarađuje. Međutim, to neće biti samo kandidat Trojke. Razgovaramo i s našim partnerima iz NES-a, sa PDA, Fuadom Kasumovićem, SBB-om… “, rekao je Nikšić prilikom gostovanja na TVSA.
 
Nikšić je potvdio da je potpredsjednik SDP-a Denis Bećirović najozbiljniji kandidat.

“Denis Bećirović je sigurno potencijalno najozbiljniji kandidat kada je u pitanju SDP, ali i drugi, ali odluka nije donesena.

Ponosim se atmosferom. Svi kažemo svoj stav, i kada odgovara i kada ne odgovara. Kad dođemo do tog stava, kada dođemo do tog imena, to će biti budući član Predsjedništva BiH”, rekao je Nikšić

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.