29.4.2022. 14:44
0
Izboden pa zapaljen: Poznat identitet ubijenog muškarca čije je ugljenisano tijelo nađeno u Sarajevu
Ahmed Ramić (36) iz Kaknja i Fahrudin Bajramović (21) iz Sarajeva, koji su uhapšeni zbog ubistva muškarca čije je ugljenisano tijelo pronađeno u ruševnom objektu u sarajevskoj Odobašinoj ulici do broja 116, danas su predati Tužilaštvu KS, koje je za njih od Suda zatražilo mjeru pritvora.

Ovo je za Oslobođenje potvrdio Omar Mehmedbašić, branilac osumnjičenih. 

- Obojica osumnjičenih su heroinski ovisnici i jedan na drugog su prebacivali odgovornost za ubistvo. Oni su se sa ubijenim posvađali zbog mobitela. Tražili su da im vrati mobitel, a on im je navodno prijetio nožem, kojeg su mu oteli, rekao je Mehmedbašić za pomenuti medij.

On je također rekao da je ubijeni Azem Ajvazi, njegov nekadašnji klijent kojeg je policija privodila zbog krađa i narkotika.

Podsjetimo da iz policije zvanično nisu željeli potvrditi identitet ubijenog navodeći da se čekaju rezultati DNK analize. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.