6.5.2022. 20:12
1
Pogledajte kako se slavi porodična slava kod Milorada Dodika
Milroad Dodik, predsjednik SNSD-a i član Predsjedništva BiH obilježava porodičnu slavu Đurđevdan.

Na službenom Twitter profilu Dodik je objavio fotografije iz porodičnog doma te je posebno naglasio da je njegovoj porodici ovo značajan dan jer je dobio još jedno sedmo unuče, Nastja koju je dobio njegov sin Igor Dodik.

“U skladu s našom tradicijom, povodom moje porodične slave Đurđevdana, danas smo očitali slavu i lomili slavski kolač. Naše veselje je veće jer kući stiže i moje sedmo unuče – Nastja. Svima koji danas slave Đurđevdan želim puno zdravlja, sreće i porodičnog uspjeha”, napisao je Dodik.





(Admir O.)

 

DodikRS
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.