16.5.2022. 18:01
3
Uznemirujući snimak tučnjave na Dobrinji nakon saobraćajne nesreće u kojoj su povrijeđene dvije osobe
U sarajevskom naselju Dobrinja danas je došlo do nesreće u kojoj je automobil udario dijete.

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo su kazali da su tom prilikom dvije osobe povrijeđene.

"Dogodila se saobraćajna nesreća. Povrijeđene su dvije osobe, nesreća se dogodila u 15 sati. Dakle, dva lica su na ukazivanju ljekarske pomoći", kazali su iz MUP-a Kantona Sarajevo. 

Svjedoci morali prevrnuti automobil da izvuku dijete ispod točkova

Kako smo prenijeli, svjedoci nesreće morali su prevrnuti automobil kako bi izvukli nesretno dijete ispod točkova automobila.

Također, prema nezvaničnim medijskim saznanjima, vozač je prvo udario muškarca, zatim je izgubio kontrolu nad vozilom, te udario dječaka. 

Kako je kazao jedan od svjedoka ovog nemilog događaja, on je bio u kući, a potom je izašao napolje i ugledao krvavo dijete.

"Krv šikljala djetetu niz lice"

"Čuo sam da se neko dere. Vidio sam od druga mi dijete. Krenulo je nekoliko ljudi na vozača da se potuku. Komšije su pritekle u pomoć da spase dijete", rekao je jedan od očevidaca "Avazu".

Kako je rekao drugi svjedok užasnog događaja, on je pokušao da spriječi tučnjavu između oca dječaka i vozača, a tada je vozač krenuo da se potuče sa njim. Dodao je da je krv šikljala djetetu niz lice. 

Pojavio se snimak tučnjave

U međuvremenu se pojavio snimak tučnjave između dvije osobe, a za koje se sumnja da su otac povrijeđenog dječaka i vozač. 

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.