18.5.2022. 13:14
0
Nakon operacije na KCUS-u, oglasio se Željko Komšić: Otkrio detalje zdravstvenih problema koji su ga mučili
Željko Komšić, član Predsjedništva BiH, jutros je primljen na KCUS zbog operativnog zahvata a operaciju je, podsjećamo, nagledala direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović.

Iako prvobitno detalji zdravstvenih problema i operativnog zahvata sa kojima se susreo Komšić nisu objavljeni, lider DF-a se nakon uspješne operacije oglasio na svom Facebook profilu.

Objavu Željka Komšića ovim putem prenosimo u cijelosti:

- Podvrgnut sam neophodnoj operaciji kičme u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Operativni zahvat koji je trajao oko 3 sata izvršen je zbog suženja kičmenog kanala, što mi je stvaralo jake i konstantne bolove.

Sve je prošlo kako je planirano i osjećam se dobro, a prema procjenama ljekara vrlo brzo vratit ću se redovnim aktivnostima i obavezama.

Zahvaljujem se doktorima, medicinskom osoblju i rukovodstvu KCUS-u na njihovom izuzetnom profesionalizmu i brizi. Hvala vam na dobrim željama i podršci, rekao je Komšić.



(A. Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.