18.5.2022. 21:05
2
Pecikoza: Bećirović je loš i konfliktan kandidat koji je 25 godina na budžetu
Nakon današnje informacije u medijima da su razgovarali Fahrudin Radončić, predsjednik SBB-a, Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a i Dino Konaković, predsjednik NiP-a, ali i da je zakazana sjednica predsjedništva SBB-a o tome da opozicija izađe sa zajedničkim kandidatom na svom Instagram profilu negativno je reagirao poznati tekstopisac i član SBB-a Fahrudin Pecikoza.

Status prenosimo u cjelosti.

- Veoma sam ljut na opciju da SBB podrži kandidata Trojke Denisa Bećirovića za Predsjedništva BiH. Čovjek je loš i konfliktan kandidat, koji je 25 godina na budžetu. Mi u SBB-u imamo jednog mega uspješnog gospodina Fahrudina Radončića, ili ako on neće, imamo i mlađe političare.

Gospodin Fahrudin Radončić se aktivno uključio u rad Stranke, SBB naglo raste u očima javnosti, i ne sviđa mi se to, da imamo zajedničkog kandidata. SBB određuje glavne tokove velikih izbora, NIP ili Naša stranka su 2018. godine pokazali samo kantonalni kapacitet u Kantonu Sarajevo.

Jedino SDP i SBB imaju poslanike u svim Kantonima Federacije BiH. 

SBB ovim pravi previše ustupaka Trojci, koja je "pobila" naše kadrove u Kantonu Sarajevo. 

Uostalom kako Maradona može podržati igrača iz treće lige?

Sve ovo što pišem večeras, lično sam rekao i gospodinu Fahrudinu Radončiću na njegovom sastanku sa stranačkim rukovodstvom Novog Grada - poručio je Pecikoza.



(Aldina R.)
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.