19.5.2022. 8:10
0
Vlada Republike Srpske o rebalansu Budžeta
Vlada Republike Srpske danas bi trebala po hitnom postupku razmatrati Prijedlog rebalansa budžeta ovog entiteta za 2022. godinu.

Budžet Republike Srpske za ovu godinu iznosi 4,024 milijarde KM.  Na sjednici bi po hitnom postupku trebalo da bude razmatran Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o izvršenju budžeta Republike Srpske za ovu godinu. Ministri bi po hitnom postupku trebali da razmatraju Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o porezu na dohodak, prenosi BHRT.

Na predloženom dnevnom redu su i Prijedlog zakona o izmjeni i dopunama Zakona o doprinosima po hitnom postupku, te Prijedlog zakona o osnovnom vaspitanju i obrazovanju i Prijedlog zakona o zdravstvenoj zaštiti.


(Amer M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.