19.5.2022. 14:31
1
Miletić otkrio zanimljiv detalj iz svađe s Komšićem: Iz džepa je izvadio spisak imena za direktore
Predsjednik DF-a Željko Komšić nedavno je gostujući na Face TV govorio o razlazu sa Zlatkom Miletićem, koji je sad dio projekta Za nove generacije.

Komšić je tad kazao da se radi o privatnim nesuglasicama te da je između njih bilo određenih uvreda.

On je negirao da razlog nije bila koalcija sa SDA, jer je i sam Miletić u tome učestvovao.

To je sinoć u emisiji Pressing i sam Miletić potvrdio, ali uz to je otkrio još jedan zanimljiv detalj.


“Žao mi je što je to okrenuo u privatni kontekst. Htio sam stranku napustiti mjesecima prije konačne odluke. Tačno je da sam učestvovao u pregovorima sa SDA. Tačno je i da sam podržavao koaliciju na državnom i federalnom nivou. A dogovor je bio da na kantonalnom nivou ne diramo Šestorku ni na koji način. I onda kada smo došli gdje se biraju direktori preduzeća i naš vođa ekipe pred predstavnicima drugih političkih partija iz džepa izvadi šest imena koja su hemijskom olovkom napisana na papiru i ja pred svima njima pitam ko su ti ljudi. Čovjek kaže rekao je predsjednik. Niko nije iz DF-a. O čemu mi pričamao, ako se to papirićima rješava i neka zovne te ljude u sekretarijat i neka oni to rade”, rekao je Miletić.


(Patria/Admir O.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.