19.5.2022. 19:20
0
Pad 18-godišnjakinje sa petog sprata zgrade na Ilidži: Konzumirala drogu sa momkom i njegovom majkom kritične noći, u Sarajevo došla na proslavu rođendana
U noći sa 17. na 18. maj policija na Ilidži je obaviještena da je jedna osoba pala s balkona zgrade te da je povrijeđena. Radi se o djevojci iz Visokog koja je zadobila teške povrede opasne po život.

Saopćenje MUP-a KS

Kako je saopćila sarajevska policija povrijeđena djevojka (M.K.) je iz Visokog i 2004. je godište. Zbrinuta je na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu (KCUS) gdje su joj konstatovane povrede opasne po život.

Policija je u stanu, gdje je djevojka pala, pronašla dvije osobe (V.J.) rođen 1989. i J.M. rođena 1963. godine.

"Prilikom pregleda stana pronađena je i izuzeta određena količina materije koja asocira na opojnu drogu spid i digitalna vaga. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo lica V.J. i J.M. su lišena slobode i nakon završene kriminalističke obrade, po nalogu tužioca, otpuštena iz službenih prostorija. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog događaja", rečeno je iz policije.

Nezvanično, djevojka je pala sa balkona stambenog dijela zgrade Grand centra u Butmirskoj ulici.

Policija privela 33-godišnjaka i njegovu majku 

Policija je nezvanično privela 33-godišnjeg Vedrana J. i njegovu 59-godišnju majku Jasnu zbog sumnje da su počinili krivično djelo posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Navodno sve troje konzumirali narkotike i alkohol

Oni su nakon ispitivanja, po nalogu tužioca, pušteni iz službenih prostorija. Šta se tačno dešavalo u stanu te zbog čega je djevojka pala sa terase, za sada je predmet istrage koju vode policija i Tužilaštvo.

Nezvanično, 18-godišnja M. K. i Vedran J. su u ljubavnoj vezi, a kritične večeri su sve troje konzumirali narkotike i alkohol.

Također nezvanično, pomenuta djevojka je u Sarajevo došla na proslavu svog rođendana. 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.