20.5.2022. 12:22
0
Masovna tučnjava u Hrasnici: Jedan završio s teškim povredama, dvojica uhapšena
Policija na Ilidži sinoć u 21:43 sati prijavljeno da je u ulici Halid bega Hrasnice došlo do tučnjave te da ima povrijeđenih osoba.

Izlaskom na lice mjesta patrola je zatekla povrijeđene A. F. (40) i E.K. (36) te  A. F. (23), svi nastanjeni u Sarajevu. 

- Povrijeđenim je ljekarska pomoć ukazana od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a A.F. je u UKC u Sarajevu, na Klinici za torakalnu hirurgiju zadržan na daljem liječenju i istom su konstatovane teške tjelesne povrede, dok je E.K. zadobio lakše tjelesne povrede. O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, koji je naložio da se na licu mjesta izvrši uviđaj, zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo iz člana 174. stav 1. KZ F BiH (Učestvovanje u tuči). Lica A.F., rođen 1999.godine i E.K. su lišena slobode i predata u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo- saopćeno je iz MUP-a KS.

 Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju pomenutog krivičnog djela, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.