20.5.2022. 16:56
6
Član grupe Helem Nejse prozvao SDA: Kakva je ova Bosna vukoj**ina, imaju li ovi SDA kriminalci i njihovi poltroni ijedno logično opravdanje
Amer Čanković, bh. javnosti poznatiji kao Stihomir Klepić i jedan od članova popularne sarajevske muzičke grupe 'Helem Nejese', na svom Twitteru osvrnuo se na loše uslove koji vladaju na saobraćajnicama u BiH.

Čanković kao vjerovatno i većina građana BiH, razočaran saobraćajnom infrastrukturom, prozvao je SDA stranku, u kojoj vjerovatno vidi jedinog krivca za trenutno stanje u kojem se nalaze bh. putevi.

Kakva je ova Bosna vukoj**ina. Gdje god kreneš treba ti minimum 5 sati. Imaju li ovi SDA kriminalci i njihovi poltroni ijedno logično opravdanje zašto 25+ godina nakon rata i dalje nema autoputeva za Bihać, Mostar, Tuzlu ili su i za to krivi Čović, Dodik, Forto? - napisao je Čanković.




(Admir O.)

 

6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.