28.5.2022. 12:59
0
Što bi jednostavno kad može komplikovano: Pogledajte kako se vozač automobilom spuštao niz stepenice

Svi oni koji su sinoć bili prisutni u banjalučkoj Tržnici, koja se nalazi u centru grada, mogli su prisustvovati nesvakidašnjem događaju. Jedan vozač je, iz samo njemu poznatih razloga krenuo automobilom niz stepenice.

Na videosnimku koji se pojavio nadruštvenim mrežama vidi se više ljudi, a svi koji su imali mobitel kod sebe snimali su ovu neobičnu scenu. Sudeći prema komentarima korisnika, može se naslutiti da je vozilo imalo njemačke registarske tablice.

Međutim, ovo nije prvi ovakav događaj koji se zbio u banjalučkoj Tržnici. Prije četiri godine jedan vozač je, bježeći od policijske potjere također krenuo vozilom niz stepenice, ali je uhvaćen.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.