29.5.2022. 21:46
0
Ratni vojni invalid iz Goražda treba našu pomoć: Safet Kudin u borbi za život protiv opake bolesti
Goraždanin Safet, ratni vojni invalid, trenutno se bori za život u bolnici u Istanbulu i treba našu pomoć. Apel za pomoć objavila humanitarna organizacija Pomozi.ba.

- Vas ćemo zamoliti za podjelu apela. Pomoći možete i pozivom na broj 17007 kojim donirate 2 KM, a broj je jedinstven za sve operatere u BiH.

Safet Kudin boluje od jedne vrste ne-Hodgkinovog limfoma - difuznog limfoma velikih B-stanica koji je agresivnog kliničkog toka i ukoliko se odmah ne krene sa terapijama prognoze za pacijenta su jako nepovoljne, a smrtnost velika.

Njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo unazad sedam mjeseci, kada je imao brojne operativne zahvate u našoj zemlji, neizrecive bolove, te je izgubio oko dvadesetak kilograma na kilaži. Bolest je sada zahvatila jetru, slezenu, krv, kosti i bubrege.

Za kemoterapije i liječenje u trajanju od mjesec dana potrebno mu je 23.750 eura, a mi smo bolnici dali garanciju da ćemo platiti ovaj iznos.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.