31.5.2022. 16:21
1
Čudan detalj u Skupštini Srbije: Duga i dramatična šutnja Vučića dok je govorio o Dodiku
Aleksandar Vučić danas je položio zakletvu na novi mandat predsjednika Srbije.

On je u Skupštini Srbije održao dug govor u kojem je govorio o planovima, ali i kukao kako je Srbiji teško, ali da je to ipak ponosna država koja neće pokleknuti.

No, zanimljiv detalj bio je kada se zahvaljivao svima koji su kao nešto pomogali Srbiji i njemu lično ta prođu kroz teška vremena.

On se, između ostalog, zahvalio Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović koji su prisustvovali cijelom događaju.

“Hoću vama poštovani prijetelji iz RS da se zahvalim. Sa vama sam, Željka i Mile, mnogo toga radio u prethodnih pet godina, mnogo toga dobrog, čini mi se, uradilo smo za naš narod. Sigurno je da smo pravili i greške, ali hvala vam na tome što se trpili ponekad…”

I tu je nastala duga, dramatična pauza. Vučić je ušutio, a cijela sala je očekivala šta će Vučić reći.

Činilo se kao da se premišlja i razmišlja i onda je nastavio:

“I moje drugačije stavove, što ste bili u stanju da razumijete da nemoramo o svakom pitanju da imamo isto mišljenje, ali smo znali šta nam je cilj. A to je dobro za srpski narod. Hvala vam što ste me trpili”, rekao je Vučić.

U video pogledajte kako je to izgledalo.


(A. Balićevac)

 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.