8.6.2022. 13:10
1
Žestoko nevrijeme pogodilo BiH: Pogledajte udar groma u kuću koji je zatresao sve oko sebe
Iznad BiH ove sedmice se nalaze olujni oblaci. Iako nakon temperatura od preko 30 stepeni kiša donosi prijeko potrebno osvježenje, s njom dolaze i određene neugodne pojave.

Jaki vjetrovi nisu neugodni samo zbog toga što prijete da razbiju prozore, ali nije ništa u poređenju s grmljavinom koju prate jaki bljeskovi munja.

Upravo su olujni oblaci koji se ovih dana nalaze iznad BiH puni nabijenog elektriciteta, a ukoliko se odvažite na snimanje tog eventa iznad vašeg grada onda možete zabilježiti neke trenutke koji su istovremeno i zadivljujući i zaprepaštujući.

Dragutin Ignjatović je u Modriči zabilježio snažan udar groma u jednu kuću koji je zatresao sve okolo sebe. 

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.