17.6.2022. 16:04
0
U Sarajevu nestala 77-godišnja Amina: Ima demenciju, njen sin Mahir moli za bilo kakvu informaciju
U sarajevskom naselju Hrasno jučer je nestala Amina Musabašić Buljina. Amina ima 77 godina i boluje od demencije. Njen sin Mahir moli za bilo kakvu informaciju.

U potragu su se uključili i prijatelji, a nestanak je prijavljen i policiji. Nakon što je prošlo 24 sata od prijave nestanka, policija je pokrenula istragu.

- Majka je starija, boluje od demencije. Nestala je jučer. Bila je obučena u tamno plavu majicu sa svijetlo plavom suknjom. Na nogama je imala gumene papuče. Inače je crvenokosa, srednje građe, visoka 160 centimetara - rekao je sin Haris za portal "Avaza".

Dodao je da je majka Amina sa sobom imala i neku torbu.

Ukoliko imate neku informaciju, možete javiti policiji Kantona Sarajevo ili sinu Mahiru (061 184 445).

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.