20.6.2022. 15:24
0
Sutra na Igmanu konferencija za medije Federalne agencije za upravljanje oduzetom imovinom
Federalna agencija za upravljanje oduzetom imovinom najavila je za utorak, u 12.15 sati na Igmanu, konferenciju za medije povodom skupova o izazovima i izradi strategije o oduzimanju nezakonito stečene imovine, u saradnji sa United Nations Office on Drugs and Crime (UNODC).

Federalna agencija za upravljanje oduzetom imovinom u saradnji sa UNODC-om organizuje dva okrugla stola, koji se održavaju danas i sutra na Igmanu.

Tema prvog okruglog stola je 'Izazovi kod oduzimanja nezakonito stečene imovine krivičnim djelom u Federaciji BiH', a drugog 'Izrada prijedloga Strategije za oduzimanje imovinske koristi pribavljene krivičnim djelom u Federaciji BiH i Akcionog plana za njeno izvršenje'.

Na pres-konferenciji medijima će se obratiti direktor Federalne agencije za upravljanje oduzetom imovinom Vinko Jakić, glavni federalni tužitelj Munib Halilović, te specijalista za usaglašavanje sudske prakse pri Vrhovnom kasacionom sudu Republike Srbije Milan Bajić, najavljeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću.  


(Fena / Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.