22.6.2022. 22:30
2
Direktor TZ KS: Kenan Magoda iz svog džepa dao novac Beograđanima kojima su u Sarajevu izbušene gume
Ekipa turista iz Beograda, koja je u Sarajevu boravila u martu, doživjela je neugodnost nakon što su im izbušene gume na automobilu, piše Raport portal.

Vijest je to koju su prenijeli brojni mediji u toku dana. Vodeći se situacijom,  zasigurno je naštetila ugledu glavnog grada BiH, koji se smatra turističkim centrom naše domovine.

Pomenuta situacija dobila je ipak sretan kraj, lično se za to pobrinuo direktor Turističke zajednice Kantona Sarajevo, gospodin Kenan Magoda.

Turistička zajednica Kantona Sarajevo, upućeni smo u to, nema nikakve ingerencije oko rješavanja ovakvih slučajeva, direktor Magoda odlučio je štetu nadoknadit iz svog ličnog džepa kako bi osvjetlao obraz glavnog grada BiH.

 

Kenan Magoda je odlučio da Beograđanima nadoknadi ovu štetu nastalu bušenjem guma na automobilu.  U toku dana uplatio im je 950 KM vlastitog novca, za njihove potrebe. Magoda je s oštećenicima potpisao ugovor (koji je u posjedu portala Raport) iz kojeg je vidljivo da je dao svoj novac,  navodi se u tekstu Raporta.

Inače, Sarajevo posljednjih nekoliko mjeseci broji veliki porast broja turista, a slijedom toga se očekuje sjajna turistička sezona. Sadržaja za nas ali i goste grada, prema najavama TZ KS, zasigurno neće nedostajati.


(Amer Mujezinović)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.