23.6.2022. 12:45
0
Dodik prognozira raspad države: Lider SNSD-a kaže da su od BiH svi digli ruke: Jednog dana neće postojati
Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, oglasio se na svom Twitter nalogu gdje je ponovo govorio o "nepostojanju Bosne i Hercegovine kao države".

Lider SNSD-a kaže da od naše zemlje danas svi "peru ruke".

- Urušavanje procedura predviđenih zakonima i Ustavom devastiralo je BiH da od nje danas peru ruke i oni koji su svesrdno hrabrili jedne u BiH, a osporavali druge, rekao je Dodik.

Istiće kako će "ovako neželjena BiH" tavoriti sve dok jednog dana svi ne shvate da ona "ne postoji".

- BiH je zbog međunarodnog intervencionizma neželjena i iznutra, a sad je jasno i izvana. Tako neželjena nastaviće da tavori dok jednog dana svi ne shvate da ona ne postoji, zaključio je on.





(Admir O.)

 

RSDodik
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.