25.6.2022. 20:15
0
Mujkanović: "Sebija je veće muško od Bakira, to se svrstava u transrodnost"
Sanin Musa, bivši imam, i Naida Mujkanović, transrodna žena, večerašnji su gosti u "Centralnom dnevniku".

"Jako puno političara su iz LGBT zajednice; oni su sponzori starletana bh. scene… U BiH ima jako puno LGBT ljudi! Znam ko su ti političari, ali ne želim otkrivati imena.

Uvijek latentni gej ljudi idu u napad iz straha da ne budu razotkriveni! Sebija je veće muško od Bakira, i to možemo svrstati u transrodnost",  kazala je Mujkanović gostujući na Face TV. 


"Transrodna osoba ima poremećaj spola. Ja sam na hormonskoj terapiji; za mjesec dana imam estetske zahvate. Ja ne želim da odbacim vjeru u kojoj sam ja; ja ću za sve odgovarati.

Ne može mi niko reći da ja ne mogu postiti. Ako ja mislim da mogu, ja ću to raditi. Možda budem prva transrodna bula u Sarajevu", navodi Mujkanović. 



(Aldina R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.