30.6.2022. 18:16
2
Građani žrtve nove korupcije: Kako se štimao tender za izgradnju bukobrana na autoputu Sarajevo - Zenica?
Istraživači korupcije sa Etika.ba portala su posjetili građane u MZ Kula Banjer, Visoko (FBiH), te razgovarali sa građanima u vezi problema buke koja dolazi sa autoputa i koja ugrožava zdravlje i kvalitet života građana.
Istraživači korupcije su građanima predočili dokaze o korupciji u postupku javne nabavke za ugradnju zvučnog zida, tzv.bukobrana, a građani su se obratili cijeloj javnosti sa apelom za što hitnije rješavanje ovog zdravstvenog i životnog problema.

Više o ovom slučaju u koji su upetljane JP Autoceste FBiH, Ured za razmatranje žalbi BiH, te građevinska firma iz Srbije, možete saznati na portalu Etika.ba.
 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.