2.7.2022. 13:25
0
Rajko Vasić morbidnom porukom izvrijeđao jučer preminulu novinarku BNTV Suzanu Rađen Todorić
Iako svaka objava Rajka Vasića na društvenim mrežama sadrži maligni govor mržnje i dokaz patološkog profila njenog autora, ovaj bivši ministar informisanja u Vladi Milorada Dodika i generalni sekretar vladajućeg SNSD-a neometano, godinama zasipa javni prostor svojim bolesnim mentalnim izlučevinama.

U najnovijem dokazu njegove bestijalne mržnje Vasićeva meta je bila Suzana Rađen Todorić, novinarka BN Televizije koja je jučer preminula u 60-oj godini života u Bijeljini.

Dok novinarska zajednica u cijeloj Bosni i Hercegovini žali za odlaskom jedne čestite, vrijedne, profesionalne novinarke i izražava iskreno saučešće njenoj familiji i kolegama sa BN Televizije, Vasić jer na svom Twitteru zapisao otrovan, neljudski  "in memoriam": "Umrla Suzana Rađen Todorić. BNTV Otrov ubija".



Pokojna Suzana Rađen Todorić se decenijama suprotstavljala mržnji, primitivizmu, kriminalu...svojstvenim Vasiću i njegovim političkim zaštitnicima i poslodavcima. Sve napade, uvrede i progone izdržala je stoički, dostojanstveno i nadmoćno. To joj, očito, Rajko Vasić i slične spodobe iz njegovog političkog bestijarija ni mrtvoj ne mogu oprostiti.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.