11.7.2022. 18:05
2
U Potočarima: Policija djevojku kaznila sa 200KM, građani pritekli u pomoć
Prema navodima portala Hayat televizije, Sebinu B., dvadesettrogodišnjakinju iz Zenice kaznili su danas policajci u Potočarima.

Na prekršajnom nalogu je upisano da je kažnjena jer je prosila na javnoj površini. Iako je prošenje zakonom zabranjeno, pokušala im je objasniti da je pružila ruku očekujući nečiju milostinju samo iz potrebe, navodi se u tekstu ovog medija.

Grupa građana koja je sa strane posmatrala sve što se dešava kazala nam je da cijene kako policija provodi zakon, ali se s druge strane pitaju zašto nisu kaznili one koji od Bratunca do Potočara provociraju one koji su dolazili na kolektivnu dženazu?!

S druge strane, pitaju se mnofi danas i kako je i zašto kažnjena jedino ova djevojka, a ne i drugi koji su prosili. Prisutni su došli do zaključka da je, navodno, zapala za oko policajcima samo zato jer je “djevojka pokrivena maramom, s pruženom rukom”, piše Hayat.

(A. Mujezinović)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.