23.7.2022. 20:54
0
Edi Rama upozorio na restrikcije struje
Premijer Albanije Edi Rama upozorio je danas albansku javnost da su moguće restrikcije električne energije jer, kako je rekao, Albanija nije uspjela da nabavi dovoljno struje.

Nakon razgovora sa gradonačelnicima u Pogradecu, Rama je rekao da je vlada pripremila plan za vanredne uštede električne energije kojim su predviđene i redukcije u slučaju potrebe, prenosi list Albanian post.

"Plan rezova električne energije je pripremljen. Riječ je o totalnim rezovima u snabdijevanju energentima. Napravili smo ovaj plan za slučaj nužde ili hitne situacije. Ljudi treba da počnu da štede", poručio je Rama.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.