25.7.2022. 10:51
0
Transparent “Niste dobro došli” u Trebinju: Kome smetaju “Karne” i LGBT?
Transparent na kome ćirilicom piše “Niste dobro došli” sa precrtanim znakom bh. benda “Karne” i precrtanom LGBT zastavom okačen je na mostu Iva Andrića u Trebinju.

Ko je i kada postavio ovaj transparent te bendu i LGBT populaciji poslao ovu poruku, nije poznato.

Kako su se “Karne” i LGBT populacija našli ispod znaka zabrane ne znaju ni u trebinjskoj policiji. Kako su nam rekli u Policijskoj upravi (PU) Trebinje, nije bilo nikakvih prijava kada je u pitanju transparent na mostu.

Naime, bend “Karne”, čiji je vokal i gitarista Trebinjac, scenarista Feđa Isović, nastupio je sinoć na platou ispred Male džamije u Starom gradu u Trebinju.

Dok je trajao koncert grupa muškaraca je ispred obližnjeg lokala razvila trobojku i u jednom trenutku su zapjevali stihove “Od glave Zete do grada Spuža, krvavi lanac vojske se pruža”.

U policiji kažu da je sve proteklo mirno i bez incidenata te da nije bilo nikakvih prijava, prenosi Direkt portal.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.