25.7.2022. 23:01
2
Mašić objavio video: Ne znam zašto je Džaferović ovo sebi dozvolio
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović na današnjem protestu građana ispred OHR-a naišao na negodovanje određenog dijela građana, ali i političara.

Svakako, posebnu pažnju je izazvao i pristup Harisa Zahiragića. zastupnika SDA u Skupštini KS koji je pokušao na sve načine učiniti da Džaferović održi govor.

Ovo je prokomentirao i Damir Mašić, član SDP-a na svom zvaničnom Facebook profilu.

“Evo tog trenutka kada se na silu, a uz ogromno negodovanje građana pokušava utrpati Džaferović da govori, iako je bio dogovor da se niti jedan političar neće obraćati. Naravno, sve to uz neizostavne grimase i tikove. I dalje ne mogu da shvatim zašto je Džaferović sebi ovo dozvolio”, napisao je Mašić.



(A. Balićevac)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.