31.7.2022. 10:37
0
Još uvijek aktivan požar u Bocima
Još uvijek je aktivan požar na Borcima kod Konjica i u kanjonu Neretve, ali je pod kontrolom.

Gore pojedini panjevi i klade na nepristupačnom terenu, priopćeno je iz Operativnoga centra Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije.

Na području Mostara su proteklog dana gorjeli otpad i trava u naseljima Rabina i Gornja Jasenica.

Na području Čapljine trava i nisko raslinje gorjelo je u naseljima Gjilišta i Višići te na gradskoj deponiji Ada gdje je požar stavljen pod kontrolu.

Vatrogasci su imali i par tehnički intervencija tijekom subote zbog kiše i jakog vjetra koje je zahvatilo i HNŽ te su uklanjali par oborenih stabala u prigradskom mostarskom naselju Rudnik-Bakijina luka, od kojih je jedno palo i na automobil.

Oboreno stablo vatrogasci su uklanjali i u naselju Luka u Konjicu, navodi se u priopćenju.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.