2.8.2022. 13:54
0
Otac Džene Gadžun: Harise Vraniću još uvijek čekam tvoj odgovor
Muris Gadžun, otac Džene Gadžun, ponovo se obratio ministru zdravstva Harisu Vraniću, poručivši da još uvijek čeka odgovor na pismo.

Status Murisa prenosimo u cijelosti:

- Još uvijek čekam tvoj odgovor na pismo Harisu Vraniću, da li si se odlučio na šutnju,iz kojeg razloga to ignorisanje od strane jednog Ministra..Zar ti nisi zadužen da radiš u korist nas naroda??Sjećaš li se onog dana kada je moja Džena bila u komi na kliničkom centru jer su je u komi poslali iz ordinacije Bejtovića kad smo morali raditi Pcr testove da bi mogli vidjeti našu Dzenu kako leži kao biljka na krevetu jer su je uspavali u stomatološkoj ordinaciji tvog kolege Benjamina Bejtovića i više se nije ni probudila.

Tad si me pozvao na telefon i rekao da ćeš nas osloboditi plaćanja testova jer smo svaki test morali platiti 200 km da bi ušli i vidjeli svoju Dzenu.Da li misliš da je to jedino što si mogao uraditi za njene roditelje čije su dijete ubili,je li samo to bio dio tvoga posla da me pozoveš i kažeš da nas oslobađaš testova koji nam više nisu ni bili potrebni jer je naša Džena umrla u onom stanju i kakvo su je doveli Suad Roźajac,Nina Jovanović,Jasmina Halimić,nepoznata starija gospođa čije ime neznam i sve to u vlasništvu Benjamina Bejtovića koji je 8.11 u 10 i 30 otključao svoju ordinaciju uveo nas u nju u ovom plavom prsluku koji se vidi na slici iza Dzeninih leđa,ovo su zadnje slike moje Dzene prije na par minuta od operacije u ovoj zubarskoj ordinaciji u kojoj se perisu uši i oči i daje opšta anestezija dovode se doktori bez licence iz drugih kantona!!




(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.