4.8.2022. 9:12
0
Jasna Duraković uputila podršku Denisu Bećiroviću: On je pouzdan, stamen i odgovoran čovjek!
"Moja podrška dr. Denisu Bećiroviću je neupitna, jer ova zemlja konačno zaslužuje i treba pravog čovjeka u Predsjedništvu BiH. Prateći njegovo političko djelovanje proteklih godina, uvjerila sam se da je Denis izuzetno pouzdan, stamen i odgovoran čovjek.", navodi se na početku objave profesorice Jasne Duraković.

- To je čovjek koji predano , temeljito i studiozno pristupa svakom zadatku. Ne odustaje od borbe i ne bježi od problema i izazova. Za razliku od mnogih političara koji danas guše našu političku arenu, Denis nikada nije bio oportunista, niti se spuštao na nivo jeftinog populizma. Naprotiv, Bećirović je uvijek ozbiljno posvećen poslu, te kontinuirano radi u javnom interesu. 

Denis Bećirović je čovjek vrijedan poštovanja, ne samo zbog njegove zavidne akademske referentnosti i intelektualnih sposobnosti, već što je dokazano od početka svog političkog angažmana, dosljedno, vrijedno i požrtvovano radio na zaštiti slobode, nezavisnosti, suvereniteta i teritorijalnog integriteta Bosne i Hercegovine, pa tako i na zaštiti osnovnih prava svakog njenog pojedinca. - navodi Jasna u svom obrazloženju zašto daje podrku ovom kandidatu na Općim izborima 2022. u Bosni i Hercegovini.

Denis Bećirović se dosljedno zalaže za jednakost, solidarnost i vladavinu prava u ovoj zemlji, čvrsto braneći svoje stavove. Nikada nije odstupao od principjelnih uvjerenja, čak ni onda kada su ga rušitelji ove države pokušali ušutkati i diskreditirati. Bosna i Hercegovina treba iskrenog patriotu, nekoga ko je odgovoran, pametan, iskusan i mudar poput Denisa Bećirovića, jer on uistinu hoće i može da radi danonoćno na njenom prosperitetu i ekonomskom razvoju - naglasila je Duraković.

"Na kraju mogu samo reći da sam sretna što mogu koračati rame uz rame uz svoga druga Denisa Bećirovića i što živimo isti moto: Mi volimo i čuvamo svoju domovinu, cjelovitu, nedjeljivu, multietničku, jednu i jedinu Bosnu i Hercegovinu. Naša Bosna i Hercegovina je naše bogatstvo, jer je prekrasna, plodna i gorda, na svakom njenom pedlju, sa najboljim ljudima koji u njoj žive. Samo zajedno možemo naprijed.", zaključak je saopćenja profesorice Duraković i SDP-a.


(A. Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.