8.8.2022. 16:35
0
Vijećnika Srđana Srdića optužuju da ima platu od 5.000 maraka i da želi do socijalnog stana, on odgovara: Bagro, nećete mene uprljati! Kakva bomba, idu vam tužbe svima
Vijećnik Srđan Srdić našao se na udaru medija koji su ga otvoreno prozvali da je navodno iskotristio moguaćnosti koje su mu pružene te da želi 'doći do socijalnog stana'.

Kako piše Raport, radi se o Javnom oglasu za dodjelu u zakup općinskih stanova osobama sa područja Novog Sarajeva, a koji je raspisan prema Odluci o davanju u zakup stanova iz 2019. godine tj. iz doba mandata Nedžada Koldže. Nekadašnja praksa bila je da se ovakvi stanovi daju u zakup  porodicama u teškoj socijalnoj situaciji, navodi se.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

U tekstu se Srdiću još stavljaju na teret  njegova navodna mjesečna primanja u iznosu od 5.000 KM.


Srdić se nakon prozivki i optužbi oglasio na facebooku.







0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.