9.8.2022. 20:10
0
Šef osoblja Bijele kuće otkrio da li će se Biden ponovo kandidovati

Šef osoblja Bijele kuće Ron Klain u intervjuu za CNN tvrdi kako je predsjednik SAD-a Joe Biden zaslužan za nedavni pad cijena nafte i benzina, ali i za druge olakšice koje će američki državljani vidjeti uskoro zahvaljujući nedavno usvojenom zakonu u američkom Senatu.

Klain također brani odluku predsjedavajuće Zastupničkog doma Kongresa Nancy Pelosi da otputuje na Tajvan i dodaje da je upravo u tome razlika između SAD-a i Kine. Bidenov bliski savjetnik prognozira i da će se predsjednik kandidovati na naredni izborima 2024., nakon što njegove Demokrate ostvare dobar rezultat na izborima u novembru.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.