16.8.2022. 21:10
1
"Troškali" ministar: U jednoj kafani mu izdato 68 računa za sedam sati
Ogromni troškovi su i za korištenje automobila, pa je tako ukupan trošak servisiranja jednog Audija kupljenog 2012. godine, do danas premašio iznos od 100.000 KM

Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice, za razliku od svog naziva koje podrazumijeva brigu o osjetljivim kategorijama stanovništva i o našim pravima, još jednom je dokazalo da brine samo o sebi i o tome kako potrošiti što više budžetskih, naših para i kako se što bahatije ponašati, piše Fokus.ba. 

Pokazao je to i revizorski izvještaj za prošlu godinu, čiji sadržaj bi komotno mogao poslužiti za sastavljanje krivične prijave ili optužnice protiv odgovornih u ovoj instituciji u najmanju ruku za nesavjesno ponašanje u službi. Nažalost, vjerovatno kao i dosadašnji brojni izvještaji revizora, tako će i ovaj ostati tek “mrtvo slovo na papiru”. 


Cijeli tekst pročitajte OVDJE!  



(A.R.) 

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.