17.8.2022. 13:32
0
Vlada HBŽ-a uputila čestitku europskom prvaku u bacanju kugle Filipu Mihaljeviću

Vlada Hercegbosanske županije (HBŽ) uputila je čestitku atletičaru Filipu Mihaljeviću, koji je na Europskom prvenstvu u Muenchenu osvojio zlatno odličje u bacanju kugle.

„Izvanredan uspjeh našega Livnjaka, hrvatskoga rekordera u bacanju kugle i osvajača zlatne europske medalje Filipa Mihaljevića, napunio je srce svakog Livnja karadošću i ponosom. Našem europskom prvaku upućujemo najiskrenije čestitke. Ponosni smo na Vas i sve što ste učinili za Livno, Hrvatsku i sport općenito.

Ova medalja je zasluženo došla u prave ruke, a rezultat je napornog i ustrajnog rada. Ostaje nam samo zaželjeti našem Filipu da u zdravlju i visokom sportskom ritmu nastavi s vrhunskim sportskim rezultatima i uspjesima”, navodi se u čestitki.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.