25.8.2022. 14:00
0
Vlada TK nagradila Lanu Pudar
Vlada Tuzlanskog kantona na danas održanoj vanrednoj sjednici donijela je odluku o nagrađivanju Lane Pudar, koja je nedavno postala prvakinja Evrope na 200 metara delfin stilom u Rimu.

Odlučeno je da se Lana Pudar nagradi sa 10.000 KM. 

- S obzirom da se radi o historijskom uspjehu, ostvareni rezultat Lane Pudar je od interesa za cijelu državu, samim time i za Tuzlanski kanton. Izuzetno je važno da država i svi organi podrže ovaj uspjeh koji može biti prekretnica u razvoju sportu ali i primjer mlađim generacijama da slijede Lanu Pudar - navodi se u odluci Vlade TK.

Podrškom Lani Pudar Tuzlanski kanton iskazuje svoj senzibilitet prema plivanju, ali i pokazuje mladim generacijama da ostvareni rezultati neće ostati neprimijećeni i da će biti adekvatno nagrađeni.

(FENA/A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.