31.8.2022. 20:31
0
Hit izjava Harisa Zahiragića: Jala i Buba Corelli pjevaju ilahije za razliku od Katty Perry, kada prevedete pjesme Eminema, Madonne, vidjećete da je to taj stil pjevanja
Zastupnik SDA u Skupštini Kantona Sarajevo Haris Zahiragić tokom gostovanja u emisiji "Špica" na TVSA imao je jednu zanimljivu izjavu.

Zahiragić je govorio o mladim ljudima, navodeći kako nedostaje sistema u kojem će se njihov rad i znanje cijeniti. Upitan je koji je ispravan put mladog čovjeka i je li to onaj na Zetri na koncertu Jale Brata i Bube Corellija. 

"Jala i Buba i taj generalno novi zvuk, novi trend, je nešto što je naprimjer u SAD došlo prije dvadesetak godina. Kod nas je sporije došlo. Kada prevedete pjesme Eminema, 50 Centa, Madone, prevedete, vidjet ćete da je to taj stil pjevanja. Jala i Buba nisu ništa što nije globalno. Prevedite pjesme Katty Perry. Jala i Buba pjevaju ilahije za nju. Karikiram malo", izjavio je Zahiragić.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.