1.9.2022. 16:15
0
Džaferović primio generalnog direktora kompanije Natron Hay
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović primio je generalnog direktora kompanije Natron Hayat Omera Egilmeza. Razgovarano je aktivnostima kompanije Natron Hayat, kao i o prostoru za unapređenje poslovnog i investicijskog ambijenta, posebno kada je u pitanju nabavka sirovina.


Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović je istaknuo da kompanija Natron Hayat predstavlja primjer uspješnog investiranja, te da daje izuzetan doprinos bh. društvu kroz svoje poslovne djelatnosti.

Istaknuo je da je strateški interes Bosne i Hercegovine osiguranje dobrog poslovnog ambijenta za kompanije poput Natron Hayata.

Ocijenjeno je da da sinergija između države i privatnog sektora ima ključni utjecaj na ukupni ekonomski razvoj, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.



(Fena / Aldina R.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.