6.9.2022. 11:44
5
Konaković o obećanju Štete da će pruga biti gotova do 1. septembra: "On je rekao da će se tramvaj provozati i provozao se"
"Pruga će biti završena kako je planirano, krajem augusta ćemo se voziti novom sarajevskom prugom od Ilidže do Čengić Vile", obećao je sredinom aprila ove godine ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta.

Ukoliko nova pruga na dionici Ilidža - Čengić Vila ne bude završena do septembra, odnosno krajem augusta, Šteta je tada rekao da će podnijeti ostavku.

Pruga na dionici Ilidža - Čengić Vila još nije završena, a lider NiP Elmedin Konaković ima objašnjenje.

"Šteta je rekao da će se tramvaj provozati, tramvaj se provozao", kazao je Konaković za N1.

(A. Balićevac)

 

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.