18.9.2022. 9:34
1
Dodik: "Nikakva Evropska unija nije toliko vrijedna da se Srbi odreknu svoje samostalnosti i autonomije"
Kandidat SNSD-a za predsjednika RS-a Milorad Dodik poručio je sinoć na Palama da će SNSD i on lično istrajati da budu završeni mnogi kapitalni projekti koji su započeti na području ove opštine od sakralnih objekata i rekonstrukcije infrastrukture do drugih projekata u oblasti privrede, obrazovanja, kulture, sporta.

Dodik je pozvao sve Srbe na jedinstvo u, kako je kazao, "izgradnji moderne i demokratske Republike Srpske".

"Naša Srpska je država, nema stolicu u UN, kao ni priznanje nekih zapadnih država, ali ima sve više podršku naših prijatelja, što nas ohrabruje i predstavlja dokaz uspjeha uspješne generacije našeg naroda", kazao je Dodik.

"Na Zapadu žele da ukinu Republiku Srpsku i to nije floskula", kazao je Dodik.

On je naveo da nikakva EU nije toliko vrijedna da se Srbi odreknu svoje samostalnosti i autonomije, koje ima u okviru Dejtonskog sporazuma.

"Republika Srpska je naše srce i naša duša", zaključio je Dodik.

(A. Balićevac)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.