19.9.2022. 18:44
0
Gorica Dodik svog oca usporedila sa Ivom Andrićem: "Gile piši Nobelovom komitetu i on je ponavljao razred"
Nakon što je u javnost isplivala informacija da je lider SNSD-a Milorad Dodik ponavljao prvi razred srednje škole, njegova kćerka Gorica opet je srušila društvene mreže u pokušaju da činjenicu da Dodik nije bio dobar đak nekako minimizira, a na udaru se, između ostalih, našao zastupnik NSRS-a Nebojša Vukanović.

No, ono što je sporno nije kome je Gorica uputila svoju kritiku, nego sadržaj. Naime, Dodikova kćerka je u svom pokušaju odbrane svog oca njega usporedila, ni više ni manje, nego sa jednim od najznačajnijih bh. književnika, nobelovcem Ivom Andrićem.

"Gile piši Nobelovom komitetu da Andriću oduzmu Nobelovu nagradu i on je ponavljao razred", napisala je Gorica u postu na Twitteru upućenom Vukanoviću.

Podsjećamo, član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik ponavljao je prvi razred srednje škole. Ova informacija se pojavila ovih dana u javnosti a danas ju je potvrdila Dodikova kćerka Gorica.

(A. Balićevac)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.