23.9.2022. 20:51
0
Evo šta je Bakir Izetbegović sinoć rekao na engleskom
Na Federalnoj televiziji sinoć je uživo u programu emitovana TV debata kandidata za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda. Debatom se niko nije proslavio, ali jeste obrukao.

Voditelj ih je pitao da mu odgovore na engleskom jeziku šta bi razgovarali sa strancima, a obrukao se kandidat Ujedinjene opozicije, Denis Bećirović, koji nije znao engleski jezik, Bakir Izetbegović je pokušao, dok Hadžikadić, koji je dugo živio van Bosne i Hercegovine, nije ni odgovarao jer se podrazumijeva da ga poznaje.

Ono što je lider SDA sinoć rekao je:

-I don’t considered as you said it.
-What would I say to the other side, it depends on the other side who I am talking to.
-Is the counterpart coming from lets say Brussels or from Ankara, or from Arabia.
-Of course the people from Brussels I would talk about candidate status or with the people from Arab countries I would talk about investments or so on.

-Ja ne bi razmotrio to kako ste rekli.
-Šta bi ja rekao drugoj strani, to zavisi o drugoj strani s kime ja razgovaram.
-Da li korespondent dolazi hajmo reći iz Brisela ili iz Ankare ili iz Arabije.
-Naravno da osobe iz Brisela govore oko kandidatskih stanja ili sa ljudima iz Arapskih zemalja, pričao bih oko investiranja i tako dalje.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.