24.9.2022. 14:58
0
Livno: Potpisani ugovori s nevladinim udruženjima po rezultatima prvog javnog poziva
Ugovori s organizacijama civilnog društva čiji projekti su odabrani po raspisanom prvom javnom pozivu potpisani su u petak u zgradi Gradske uprave Livna.

Naime, Grad Livno je raspisao javni poziv za projekte za raspodjelu sredstava iz proračuna grada Livna za 2022. za projekte organizacija civilnog društva/nevladinih organizacija, te su po prvom pozivu odabrana tri projekta.

Ugovore s predstavnicima nevladinog sektora, i to  Udrugom za prosperitet Dobro za projekt "Zelena akcija", Košarkaškim klubom Livno za projekt "Liga Livna" i Ekološkim društvom Orlovača za projekt "Deponija", potpisao je livanjski gradonačelnik Darko Čondrić.

Gradonačelnik je raspisao i drugi javni poziv za predaju prijedloga projekata organizacija civilnog društva, koji je otvoren do 1. oktobra 2022.godine, saopćeno je na službenoj internetskoj stranici Grada Livna.

(FENA/A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.