28.9.2022. 15:45
8
Dan kada je Emir Hadžihafizbegović ljutito prekinuo intervju i posljednji put govorio za Source: Ti si došao mene je****ti!
Na predizbornom skupu Stranke demokratske akcije (SDA) u Mostaru skandiralo se predsjedniku SDA Bakiru Izetbegoviću, nakon što je glumac i član stranke Emir Hadžihafizbegović animirao publiku i simpatizere SDA sa uzvicima "Bakire, Bakire, Bakire, SDA, SDA SDA.."

Publika je ustala na noge, a među njima je i bio predsjednik SDA, kojem je prijao ovaj vid publiciteta, pa se i naklonio u znak zahvalnosti.

Ovaj video korisnici društvenih mreža su ismijali, kazavši da je  Hadžihafizbegović mogao biti malo maštovitiji.

“Dobro je i ovo odglumio, svaka čast za ulogu”, jedan je od komentara.

Inače, ovaj skup je održan u Mostaru .

“Fali se ovaj jedan, uzima, zloupotrebljava lik i djelo rahmetli predsjednika, pravi taj flashback na svoje članstvo u SDA koja ga je napravila i kaže nas je rahmetli predsjednik učio da se borimo protiv nepotizma. Ja ga sretnem na ulici i pitam što ne reče ono glavno što je predsjednik rekao, mijenjajte ljude ne mijenjajte stranku! Što to nisi rekao!” glasno je na ovom skupu poručio Emir Hadžihafizbegović.


Podsjetimo i na poznati snimak sa jednog od centralnih skupova ove stranke u zeničkoj Areni, gdje je simpatizer  skandirao bračnom paru Izetbegović.



Tokom jučerašnjeg dana nekoliko puta smo pokušali komentar dobiti od Emira Hadžihafizbegovića, ali nije odgovarao na naše pozive, ni poruke. To i ne treba da nas čudi, ako se vratimo malo u prošlost.

Posljednji intervju koji smo radili sa Hadžihafizbegovićem nije završio slavno

Naime, tokom razgovora, Hadžihafizbegović je u jednom trenutku, vjerovatno nezadovoljan pitanjima koja su mu postavljena, odlučio prekinuti intervju i tonom koji nikome ne priliči obratiti se našem novinaru, kazavši kako smo mu unijeli nemir. Intervju je sniman prije nešto više od četiri godine.

Podsjećamo, sa glumcem Emirom Hadžihafizbegovićem tada smo razgovarali o dešavanjima u bh kulturi, stanju u pozorištu, te filmovima na kojima je radio posljednjih godina.

Kako je to izgledalo pogledajte na ovom linku.

Cijeli intervju pogledajte ovdje.


Bio je to posljednji put kada je Emir Hadžihafizbegović pristao govoriti za Source.ba portal.


(Admir O.)

 
 
8
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.