29.9.2022. 8:17
4
"Kakva prevara od čovjeka i političara": Izetbegović pomogao starijem simpatizeru SDA da izađe na binu a nakon što ga je ovaj želio zagrliti, lider SDA se izmakao
Svjedočimo nikada prljavijoj predizbornoj kampanji u kojoj stranke i sa jedne i sa druge strane se služe svim i svačim kako bi doprijele do glasača, odnosno glasa.

U prilog tome ide i što iz tabora pojedinih stranaka sve glasnije čujemo da su ovo najvažniji izbori od rata pa na ovamo.

Ovih dana se na društvenim mrežama pojavio snimak sa jednog predizbornog skupa Stranke demokratske akcije u kojem predsjednik i kandidat te stranke za člana Predsjedništva BiH pomaže starijem simpatizeru stranke da izađe na binu.

Kako se na snimci može vidjeti, simpatizer želi zagrliti lidera SDA ali se on izmiče.

"U ovaj klipić stane cijela karijera i personaliti čovjeka kojem vlastiti narod, koji mu smrdi, služi samo za glasove i da živi na njegovoj grbači. Kakva prevara od čovjeka i političara..", napisao je na Twitteru urednik Inforadara Almedin Šišić.

(A. Balićevac)

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.