29.9.2022. 12:26
0
'Snaga Ilijaša' objasnila 'Zašto Bakir': "Jednog Fiata je vozio Bakir i barem sedam snajepra je zveknulo u to naše auto, doći do Dobrinje je bilo pola smrti"
Bakir Izetbegović u okviru predizobrne kampanje obišao je mnoge bh gradove i predstavio plan i program svog rada, ukoliko nakon 2. oktobra uspije postati član Predsjedništva ispred bošnjačkog naroda.

Stranica pod nazivom 'Snaga Ilijaša' objavila je video na Facebooku uz opis, 'Zašto Bakir Izetbegović' aludirajući na razlog zbog kojeg bi glasači trebali 2. oktobra zakružiti ime Bakira Izetbegovića.

U videu se pojavljuje nekoliko  ljudi, među kojima i akademik Abdulah Sidran, koji je u jednom intervju spominjao Bakira Izetbegovića.

"Doći do Dobrinje to je pola smrti. Auto, jedan Fiat, vozio je Bakir, barem sedam snajpera je zvekunulo u to naše auto", govorio je Sidran.

Video pogledajte ovdje


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.