29.9.2022. 13:41
3
Tegeltija zapalio društvene mreže komentarom o Dodiku: Kad te direktno i javno podrže Putin i Orban
Milan Tegeltija, savjetnik člana Predsjedništva Bosne i Hercegovina Milorada Dodika, zapalio je društvene mreže svojom objavom na Twitteru u kojem pozitivno govori o podršci Viktora Orbana i Vladimira Putina svom šefu.

Posebno je izdvojio to što je Orban, kako Tegeltija kaže, iako nije tačno tako navedeno, "nazvao RS državom".

- Kad te direktno i javno podrži Putin i Orban to govori da si državnik koji je ima ozbiljne kontakte u svijetu i vodiš ozbiljnu i efikasnu nacionalnu politiku. Kad Orban pored toga faktički Srpsku nazive državom, to znači da si uradio ozbiljnu afirmaciju RS na vanjsko-političkom planu. Ima li iko patriotski odgovoran u Republici Srpskoj ko je spreman toga da se odrekne zbog nekih hirova i zato što eto mu je, eto, vlast dosadila, i poništi sve što je dosad urađeno na afirmaciji i ciljevima Republike Srpske, naveo je Tegeltija.


(Admir O.)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.