30.9.2022. 15:43
0
Čampara nahvalio hutbu reisa Kavazovića: Mudra, pametna i odmjerena poruka
Kandidat NiP-a za Skupštinu Kantona Sarajevo Aljoša Čampara kratko se osvnruo na hutbu reisu-l-uleme Husein ef. Kavazovića.

Naime, reis Kavazović je danas održao hutbu u kojoj je govorio o Općim izborima koji su u nedjelju.

“Birajte one koji su čestiti, stručni i koji rade za opće dobro. Poruka je to današnje hutbe našeg uvaženog reisu-l-uleme Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini (IZ BiH) Huseina ef. Kavazovića. Mudra, pametna, odmjerena, ujedinjujuća. Tako se čuva naša Islamska zajednica. ‘Za slobodu. Birajte slobodno’, osnovna je poruka uvaženog dr. Huseina ef. Kavazovića”, naveo je Čampara.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.