2.10.2022. 21:06
0
Bećirović ubjedljivo vodi: Možemo slobodno reći da će naš kandidat Denis Bećirović, biti budući član Predsjedništva BiH!
Danas se BiH održavaju Opći izbori. Na Općim izborima u BiH koji se održavaju danas na glasačkim listićima nalaze se imena 7.258 kandidata.

Iz Centrale SDA javili su se sa novim rezultatima prema kojima nakon prebrojanih glasova 42 %   glasova Denis Bećirović  ima prednost u odnosu  na Bakira Izetebegovića .

Opis nije dostupan.

Naš kandidat za člana Predsjedništva trenutno vodi na svim nivoima, kantonalnim razinama. Možemo slobodno reći da će Denis Bećirović biti budući član Predsjedništva BiH, istakli su iz centrale SDP-a.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.