2.10.2022. 21:23
0
Oglasili se iz SDA, ne gube nadu: Nadam se da će Bakir Izetbegović dostići disbalans i postati budući član Predsjedništva BiH
Na press konferenciji SDA komentarisali su izmjene Izbornog zakona koje je nametnuo Visoki predstavnik, te dosadašnje rezultate u utrci za člana Predsjedništva BiH.

Alma Čolo se osvrnula na izmjene izbornog zakona.

Radi se o dobrim izmjenama koje idu u pravcu deblokade bh institucija i brze implementacije izbornih rezultata.. Jedina stvar, je izmjena broja delegata u klubovima Bošnjaka, Hrvata i ostalih. Visoki predstavnik je povećao njihov broj..Atmosfera u našem izbornom štabu je pozitivna radili smo četiri godine na ovim stvarima. Nadam se da će Bakir Izetbegović dostići disbalans i biti budući član Predsjedništva, kazala je Alma Čolo.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.